Permanent Peace
Visió Global Proves Científiques La Teoria Altres Beneficis La Tecnologia D'on Procedeix? El Pla Què Puc Fer?
Portada Preguntes més freqüents Notícies Qui som Contacteu-nos Contribuiu A La Pau
 

Efecte sobre els resultats governamentals

A més dels efectes benèfics sobre la delinqüència, la guerra, el terrorisme i l’economia deprimida, en teoria els grups creadors de pau també haurien de millorar els resultats governamentals. En la teoria de govern de Maharishi Mahesh Yogi, si la consciència col·lectiva d’una nació és tensa i desordenada, el Govern reflectirà aquest estrès i aquesta incoherència en les seves decisions i accions. Això explica per què tot i elegir-se bones persones, aquestes s’adonen després que no poden aconseguir els objectius que prometien. El Govern és un mirall de la consciència col·lectiva de la nació. La població com un tot té el Govern que es mereix.

Major Coherència Governamental i Millora de les Relacions Internacionals

L’efecte dels grups creadors de pau sobre els resultats del Govern ha estat experimentat en un estudi de vuit anys que va investigar el comportament dels Estats Units i la Unió Soviètica durant la Guerra Freda. L’estudi va observar el comportament d’ambdós països en relació amb les variacions en la participació a una assemblea de practicants de MT que va durar una llarga temporada a la Maharishi University of Management, a Iowa, Estats Units. Les dades mensuals de les accions dels Estats Units i la Unió Soviètica van ser recopilades pel Projecte Zuric sobre Relacions Est-Oest (independent), que va atribuir a cada acció un valor positiu, negatiu, harmoniós o amenaçador.

Durant els mesos en què l’assistència era de 1.500 participants en l’assemblea, les dades del Projecte Zuric van indicar una millora significativa en les accions dels Estats Units destinades a la Unió Soviètica (gràfic superior). Quan la mida del grup va augmentar més, les accions soviètiques també van millorar (gràfic inferior).

Considerant tots aquests estudis en conjunt dels grups creadors de pau, la conclusió és profundament encoratjadora. Aquests estudis mostren que aquest grups redueixen la guerra, el terrorisme i la delinqüència, tot millorant alhora el creixement econòmic i la coherència governamental. Quan la pau es genera des d’un nivell suficientment profund -en altres paraules: des del camp unificat, el nivell més profund d’intel·ligència de la naturalesa-, els resultats són positius en totes les direccions. Certament no existeix cap altre programa sistemàtic, comprovat en profunditat per una investigació científica aceptada independentment, que prometi protegir Catalunya tot creant una pau permanent arreu del món.

Referència: Gelderloos, P., Cavanaugh, K.L., & Davies, J.L. (1990). The dynamics of U.S.-Soviet relations, 1979–1986: Effects of reducing social stress through the Transcendental Meditation and TM-Sidhi program.(La dinàmica de les relacions entre els Estats Units i la Unió Soviètica, 1979-1986: Efectes de reducció de l’estrès social mitjançant la Meditació Transcendental i el programa de Sidhis-MT). Proceedings of the American Statistical Association, Alexandria, VA (1990): American Statistical Association.

Per anar al resum següent cliqueu aquí:

Resum Següent

 
     
Tornar a Dalt