Permanent Peace
Visió Global Proves Científiques La Teoria Altres Beneficis La Tecnologia D'on Procedeix? El Pla Què Puc Fer?
Portada Preguntes més freqüents Notícies Qui som Contacteu-nos Contribuiu A La Pau
 

Efecte sobre el terrorisme

Reducció d’un 72% del Terrorisme Mundial

Generalment cap nació no pateix atacs terroristes constantment ella sola. Per tant, l’única manera de determinar si es pot reduir el terrorisme és organitzant un estudi mundial. A escala global, els atacs terroristes són comuns, però és possible detectar-ne reduccions associades amb assemblees creadores de pau. La Rand Corporation, un think tank independent, va proporcionar les dades d’atacs terroristes arreu del món (a causa de les importants fluctuacions característiques de les dades sobre terrorisme, l’anàlisi de sèries cronològiques es va realitzar amb dades a escala natural).

Un estudi de les tres més grans assemblees creadores de pau mai realitzades a Occident va comparar les setmanes d’aquestes assemblees amb les altres setmanes en un estudi de dos any i va revelar una reducció a nivell mundial d’un 72% en les víctimes mortals i els ferits a causa del terrorisme. Durant aquestes tres assemblees, quan el nombre de creadors de pau es va aproximar a 7.000 o bé va sobrepassar aquesta xifra, va haver-hi una disminució significativa dels conflictes internacionals de tot tipus. L’estudi va utilitzar una anàlisi cronològica per descartar la possibilitat que la reducció del terrorisme fos originada per cicles preexistents, tendències, canvis en les dades o canvis d’estació (Journal of Offender Rehabilitation, en curs d’impressió).

Per anar al resum següent cliqueu aquí:

Resum Següent

Per continuar amb més detalls sobre aquest tema,
cliqueu aquí:

Més Detalls

 
     

"Aquest investigació és extremadament interessant. És un concepte que no és tradicional, però des del meu punt de vista, l’honestedat de les proves dona credibilitat a la teoria".

Dr. Ved Nanda, director del Programa Internacional d’Estudis Legals, Universitat de Denver, EUA
Tornar a Dalt