Permanent Peace
Visió Global Proves Científiques La Teoria Altres Beneficis La Tecnologia D'on Procedeix? El Pla Què Puc Fer?
Portada Preguntes més freqüents Notícies Qui som Contacteu-nos Contribuiu A La Pau

NIVELL 1

Resum

NIVELL 2

La idea central
 

La idea central

Diversos grups d’experts en crear pau apliquen unes tecnologies perfeccionades, el coneixement de les quals ha perdurat durant milers d’anys (si bé últimament estaven gairebé oblidades) de la tradició vèdica, una tradició de coneixement preservada a l’India. Tant les tecnologies vèdiques com les teories que les fonamenten han estat avui comprovades per mitjans objectius i per les teories científiques més avançades.

(Un exemple de l’envergadura del coneixement vèdic, ens el proporcionen les observacions recents del telescopi Hubble. Aquestes determinen l’edat de l’univers amb una gran precisió: 13,7 mil milions d’anys o 14,7, si es confirma que el cicle carboni-nitrogen-oxígen té lloc amb una lentitud dobla de la que es creia, -en tot cas un ordre de magnitud de 1017 segons.

Aquest mateix ordre de magnitud li és atribuït per la tradició vèdica, en la qual consta des de fa milers d’anys. Així mateix, la tradició vèdica descriveix la composició de l’estructura de l’univers: 3/4 parts no visibles, transcendentals, i 1/4 part visible. Aquesta mateixa composició estructural ha estat deduïda per la física actual a partir de les observacions recents dels telescopis espacials Hubble i Chandra - descobriment de l’”energia fosca”, o “no manifesta”).

Des d’aquesta perspectiva combinada de saviesa antiga i ciència moderna sorgeix la idea central: grans grups d’experts en crear pau dilueixen l’estrès social, les tensions ètniques, religioses, polítiques i econòmiques que produeixen els delictes, el terrorisme i la guerra.

 
Les proves científiques
Més de 50 demostracions i 23 estudis científics publicats han aportat un resultat clar:

Quan augmenta l’assistència a les
assemblees creadores de pau, els
delictes violents, la guerra i el
terrorisme disminueixen en conjunt.

Fins i tot, de manera més impressionant encara, quan l’assistència a aquestes assemblees augmenta i disminueix repetidament, les estadístiques indiquen que la violència augmenta i disminueix en estreta correlació (inversa). Per a més detalls sobre aquesta investigació, cliqueu aquí.

La teoria
expressada de manera succinta, és la següent: aquesta
nova tecnologia de la pau funciona sense fils. Així com una emissora de ràdio emet música a través d’un camp electromagnètic subjacent, de la mateixa manera els grups d’experts en crear pau emeten harmonia i pau a través d’un camp subjacent de consciència.

Com veurem, una teoria de camp de la consciència ha estat novament avivada per Maharishi Mahesh Yogi, fundador del programa de Meditació Transcendental. El resultat és una comprensió completament unificada del món físic i de la consciència.

La ciència resultant, ciència de la consciència, que Maharishi denomina ciència vèdica, proporciona la tecnologia més urgentment necessitada de totes les tecnologies: un programa pràctic per crear pau.

Nota: Hi ha bones raons per les quals la gent prova la tècnica de Meditació Transcendental per al seu propi benefici. Tanmateix, per donar suport a un grup d’experts en crear pau no és necessari aprendre la tècnica de MT. Donar un suport financer a aquest grup per a la pau és la primera prioritat.

Per anar al resum següent cliqueu aquí:

Resum Següent

 
     
“Aquesta hipòtesi va fer definitivament aixecar les celles entre els nostres revisors. Però la tasca estadística és sòlida. Les xifres parlen. Considerades en el seu valor nominal, aquestes proves indiquen el descobriment d’una nova tecnologia per generar pau”.
Dr. Raymond Russ, professor de Psicologia, Universitat de Maine, director de la revista Journal of Mind and Behavior, EUA
Tornar a Dalt