Permanent Peace
Visió Global Proves Científiques La Teoria Altres Beneficis La Tecnologia D'on Procedeix? El Pla Què Puc Fer?
Portada Preguntes més freqüents Notícies Qui som Contacteu-nos Contribuiu A La Pau

NIVELL 1

Resum

NIVELL 2

La idea central
 

RESUM
Podem aturar permanentment
el terrorisme i la guerra?

50 projectes demostratius i 23 estudis científics publicats permeten afirmar que SÍ.

CLIQUEU AQUÍ PER AUGMENTAR
 
Un grup d’experts en crear pau  
Oferim aquest descobriment a totes les persones amants de la pau i a les que desitgen protegir les seves nacions contra el terrorisme i la guerra.

Coneixement és poder. El nostre objectiu és potenciar la gent arreu del món amb un coneixement que pot ser utilitzat per crear pau a nivell mundial, un coneixement etern sobre el poder de la consciència, formulat per Maharishi Mahesh Yogi, i validat en profunditat per la investigació científica.

Aquesta nova tecnologia, científicament comprovada, és aplicada per mitjà de grans grups d’experts en crear pau. La pau interior generada por aquests grups és irradiada a la societat com una influència d’harmonia i coherència. L’efecte es pot fàcilment mesurar en termes de reducció dels delictes, del terrorisme i de la guerra.

 
La guerra ens
amenaça tots
 

Cal actuar ràpidament

Som conscients que aquesta idea serà nova per moltes persones. Reconeixem que pot sonar inusual. Però també és evident que el nostre món està en perill, que el terrorisme i l’agressivitat de la guerra amenacen ara tothom. Davant d’aquest perill, oferim aquesta proposta amb un únic pensament: SI EXISTEIX un mètode científicament comprovat per crear pau, cal aplicar-lo tan ràpidament com sigui possible.

Anem a treballar junts

Per a això necessitem el vostre ajut. Us instem a visitar aquesta pàgina web conscienciosament. Si considereu que signifiquen alguna cosa, us animem a actuar immediatament. Podeu contribuir a donar suport al desplegament de grans grups d’experts en crear pau i/o ajudar d’altres maneres.

Tot i així, si després d’examinar en profunditat aquesta pàgina encara no esteu convençut(s) per actuar, per favor contacteu-nos i comuniqueu-nos què més necessiteu saber.

Assumir la creació de la pau

Nombroses proves indiquen que podem aturar realment el terrorisme i la guerra. I si els polítics no reaccionen davant d’aquest descobriment, aleshores nosaltres, la ciutadania, podem fer-ho nosaltres mateixos assumint directament la creació de la pau. Invitem les persones amants de la pau a Catalunya i arreu del món a estudiar conscienciosament aquesta informació i a treballar junt(e)s per crear una pau mundial permanent. Aquí expliquem com.

Nota: Aquesta pàgina web ha estat creada amb tres nivells informatius: de resums breus a explicacions més aprofundides. Per captar ràpidament les idees principals d’aquesta proposta, podeu llegir-ne la visió general (La Idea Central) a la pàgina següent, i després clicar cada botó per veure una breu pàgina de nivell 1 (resum) per a cada tema. Sempre que ho desitgeu podeu clicar a la columna de l’esquerra per anar al nivell 2 (detalls) i al nivell 3 (en profunditat) (el nivell 3 està encara en construcció).

 
     
“Com a pare, us insto a considerar aquest nou enfocament per crear pau. He llegit la investigació i m’he reunit amb els científics. No us demanaria que dediquéssiu el vostre valuós temps a examinar aquest projecte si no estigués segur que hi trobareu les proves més convincents i meravellosament encoratjadores”.
Stephen Collins, actor de la sèrie de TV El Setè Cel.
Tornar a Dalt