Permanent Peace
Visió Global Proves Científiques La Teoria Altres Beneficis La Tecnologia D'on Procedeix? El Pla Què Puc Fer?
Portada Preguntes més freqüents Notícies Qui som Contacteu-nos Contribuiu A La Pau
 

3000 Palaus de Pau

Palaus de Pau
S’ha planejat edificar 3.000 Palaus de Pau a les 3.000 ciutats més grans del món. Cada Palau de Pau serà el punt de reunió d’un grup de 100 a 300 experts en crear pau. La seva pràctica col·lectiva diària de Meditació Transcendental i tècniques avançades crearà diàriament pau, seguretat i coherència per a la ciutat i contribuirà a mantenir una consciència nacional coherent, la qual constitueix la unitat de la pau mundial.

A més, cada Palau de Pau oferirà un ampli ventall de programes procedents de la tradició vèdica per reduir l’angoixa i l’estrès individual i desenvolupar una salut ideal i el funcionament total del cervell. La ciutadania tindrà accés a la tècnica de la Meditació Transcendental, a les seves tècniques avançades i al programa de Sidhis-MT, incloent el vol iòguic. A més, s’oferiran programes vèdics per a la salut física per mitjà d’un sistema integrat, holístic i natural de cures, programes per a una arquitectura basada en la llei natural, per a una música que creï una atmosfera pacífica y harmoniosa i programes per a la predicció i la prevenció de la mala fortuna.

A Catalunya i Espanya -a exemple dels Estats Units, on ja s’han construït tres Palaus de Pau (cliqueu aquí per veure fotos)-, cal finançament per adquirir immediatament els terrenys adequats i edificar 6 Palaus de Pau, a les 6 ciutats de més envergadura. Aquest projecte s’està promovent ràpidament per construir els 6 Palaus de Pau com més aviat millor. El seu cost aproximat s’estima a 5 milions d’euros per al terreny i la construcció de cada Palau de Pau.

Per contribuir als Palaus de Pau, cliqueu aquí. Si desitja fer la seva aportació per un Palau de la Pau determinat, ho indiqui al fer la seva aportació.

Per anar al resum següent cliqueu aquí:

Resum Següent

 
     
Tornar a Dalt