Permanent Peace
Visió Global Proves Científiques La Teoria Altres Beneficis La Tecnologia D'on Procedeix? El Pla Què Puc Fer?
Portada Preguntes més freqüents Notícies Qui som Contacteu-nos Contribuiu A La Pau
 

Per crear una pau mundial permanent

 
El grup de 40.000 creadors de pau convertirà l’Índia en un far de pau  

40.000 experts en crear pau a l’Índia
La clau de volta del pla per a una pau mundial permanent és la creació d’un únic supergrup –un grup permanent de 40.000 experts en crear pau- a les riberes del riu Ganges, a l’Índia. Aquest grup atraurà les grans reserves d’experts de l’Índia en tecnologies vèdiques de la consciència, incloent els programes de Meditació Transcendental i Sidhis-MT, així com altres procediments vèdics per crear pau.

Aquest grup serà cinc vegades més gran que qualsevol grup d’experts en crear pau mai reunit en el món. Atès que la investigació científica demostra que l’efecte de les tecnologies utilitzades per aquests grups creadors de pau augmenta a raó del quadrat del nombre de participants, l’efecte pacífic d’aquest grup superarà 25 vegades el de tots els grups previs d’experts en crear pau.

Un grup de 8.000, com a factor de seguretat, és suficient per generar un canvi mesurable a Catalunya i Espanya, i produirà també un canvi mesurable a nivell mundial. Tanmateix, des del punt de vista de Maharishi Mahesh Yogi, un canvi en la direcció adequada no és suficient. L’objectiu no és tan sols de reduir la violència social, sinó d’eliminar-la completament. Mitjançant un supergrup de 40.000, més una xarxa de diferents grups de 8.000 a cada continent i dels grups dels 3.000 Palaus de Pau arreu del món, Maharishi pretén dissoldre l’estrès i l’enemistat existents a tot el món i introduir una era de pau permanent, una era en la qual els delictes violents, la guerra i el terrorisme no podran arrelar-se enlloc en el món.

Mantenir un gran grup de 40.000 experts en crear pau serà més econòmic a l’Índia. A més, els pandits vèdics seran entrenats no tan sols en la meditació i el vol iòguic, sinó també en altres tecnologies poderoses per crear pau. Serà, doncs, adequat que aquest grup -el més gran de tots els grups creadors de pau- sigui situat a l’Índia, la terra del Veda.

Per mantenir el grup de pau de 40.000 a l’Índia seran necessaris 50-60 milions de $US anuals. Atès que aquest grup requereix mantenir-se unit permanentment, els donatius corresponents es guardaran en un compte gestionat de manera independent. Per sufragar les despeses del grup només es farà ús dels interessos produïts per aquest compte, sense utilitzar-ne el principal. Això significa que cal recollir aproximadament 1.000 milions de $US per a aquest fons dotal (Endowment Fund) per a la pau mundial.

Gràcies als fons ja disponibles, la construcció de les cases per allotjar dos grups de 8.000 experts ja ha començat a les riberes del riu Ganges. Aquests grups seran finançats a llarg termini i es crearan tres grups més (per a un total de 40.000 experts), a mesura que el finançament ho permeti.

Donatiu addicional necessari per finançar un grup permanent de creadors de pau de 40.000 experts: : 1.000 milions de $US.

Per contribuir cliqueu aquí.

Per anar al resum següent cliqueu aquí:

Resum Següent

Per continuar amb més detalls sobre aquest tema,
cliqueu aquí:

Més Detalls

 
     
Tornar a Dalt