Permanent Peace
Visió Global Proves Científiques La Teoria Altres Beneficis La Tecnologia D'on Procedeix? El Pla Què Puc Fer?
Portada Preguntes més freqüents Notícies Qui som Contacteu-nos Contribuiu A La Pau
 

La Tradició Vèdica

L’ús de grups d’experts en crear pau constitueix una tecnologia fiable, comprovada per la ciència i pel propi pas del temps. Prové de la tradició vèdica, la font més antiga de coneixement sobre la consciència i la meditació.

La tradició vèdica de coneixement, basada en l’extensa literatura vèdica, és la tradició de coneixement més antiga del món. Tot i que es va anar preservant a l’Índia des de fa molt de temps, aquesta saviesa tradicional gairebé es va perdre en els últims segles, en part a causa de les invasions estrangeres de l’Índia. La tradició vèdica inclou informació detallada d’una àmplia gamma de temes: astronomia, música, arquitectura, salut, administració, economia, etc. Tota aquesta informació, però, es basa en el coneixement de la consciència i inclou tecnologies de la consciència i de l’evolució a estats superiors de consciència (il·luminació).

Aquests últims anys, Maharishi Mahesh Yogi ha donat a conèixer aquesta antiga saviesa. Ha recollit i organitzat els diferents aspectes dispersos de la tradició vèdica en una ciència de la consciència completa i verificada objectivament. La ciència vèdica considera que la consciència és molt més que un subproducte de l’activitat cerebral: descriu la ment individual com una fluctuació aparentment localitzada d’un camp de consciència subjacent i il·limitat. De la mateixa manera que una ona quan s’assenta guanya l’estatus de l’oceà, així mateix la ment humana individual quan s’assenta en el seu estat d’excitació mínima (consciència transcendental, el quart estat de consciència), guanya l’estatus del camp unificat, de la intel·ligència infinita que està a la base de l’univers.

Els resultats predits inclouen: (1) L’evolució individual a estats superiors de consciència, i (2) la creació de pau mundial. Centenars d’estudis científics han validat aquestes prediccions vèdiques.

Nota: sovint la saviesa vèdica es considera com una mera tradició cultural, rellevant tan sols a l’Índia. Però les lleis del moviment de Newton no són angleses o cristianes, com tampoc és alemanya o jueva la teoria de la relativitat d’Einstein. Les lleis de la naturalesa són vertaderes per a totes les persones, en totes les cultures i totes les èpoques. Avui, quan els principis centrals de la saviesa vèdica han estat verificats científicament —el camp unificat, l’edat i estructura de l’univers, el quart estat de consciència, el creixement cap a la il·luminació i l’efecte creador de pau de grans grups de meditadors, així com molts dels seus tractaments per a la salut— l’evidència objectiva indica que el coneixement vèdic és vàlid universalment i útil per a la gent de qualsevol cultura, tradició o estil de vida.

Durant el Renaixement, fa uns 500 anys, el redescobriment del pensament clàssic grec va dur al creixement de la societat moderna. Sobre la base de la investigació científica ja publicada, el redescobriment del coneixement vèdic de la consciència –que inclou unes tecnologies poderoses per al creixement individual i la pau mundial- promet una transformació molt més profunda de la civilització actual.

Per anar al resum següent cliqueu aquí:

Resum Següent

Per continuar amb més detalls sobre aquest tema,
cliqueu aquí:

Més Detalls

 
     
Tornar a Dalt