Permanent Peace
Visió Global Proves Científiques La Teoria Altres Beneficis La Tecnologia D'on Procedeix? El Pla Què Puc Fer?
Portada Preguntes més freqüents Notícies Qui som Contacteu-nos Contribuiu A La Pau
 

Definició de consciència transcendental

El poder dels grups creadors de pau depèn de l’experiència de la consciència transcendental. La ment s’assenta en un estat de pau interior en experimentar el camp unificat, el camp físic de la pau.

Per obtenir l’estat de consciència transcendental, cada expert en crear pau ha d’adquirir experiència en transcendir, permetent així que la ment s’assenti profundament a l’interior. La consciència esdevé progressivament més quieta, experimentant el pensament a nivells progressivament més subtils, fins que la ment transcendeix completament els pensaments. Es manté totalment desperta però sense ser pertorbada ni tan sols per l’activitat dels pensaments més subtils. Aquest és un estat de consciència alerta en repòs profund, de pau interior: l’experiència de la consciència transcendental.

La ciència vèdica de la consciència afirma que l’experiència de la consciència transcendental és profunda. Permet que la ment experimenti el nivell més profund de la seva pròpia intel·ligència, que és descrita com el nivell més profund de la intel·ligència desplegada arreu en la naturalesa: el camp unificat de totes les lleis de la naturalesa. La tecnologia de la transcendència permet doncs que la ment individual funcioni d’acord amb totes les lleis de la naturalesa en la seva font.

En harmonitzar l’individu amb el camp unificat, la consciència transcendental condueix a un creixement profund de l’individu. En avivar el camp unificat (la font comuna de tots els aspectes diversos del medi ambient), l’experiència col·lectiva de la consciència transcendental per grups d’experts en crear pau produeix una influència -fàcilment mesurable- de coherència i harmonia en la societat.

Per anar al resum següent cliqueu aquí:

Resum Següent

Per continuar amb més detalls sobre aquest tema,
cliqueu aquí:

Més Detalls

 
     
Tornar a Dalt