Permanent Peace
Visió Global Proves Científiques La Teoria Altres Beneficis La Tecnologia D'on Procedeix? El Pla Què Puc Fer?
Portada Preguntes més freqüents Notícies Qui som Contacteu-nos Contribuiu A La Pau
 

Què és el Vol Iòguic?

 
Primera etapa del Vol Iòguic  

El Vol Iòguic: l’aspecte més profund del programa de MT-Sidhis –per a l’individu i la societat- és el Vol Iòguic. Durant la primera etapa del Vol Iòguic, el cos s’aixeca i es desplaça fent saltets, mentre la persona practicant està asseguda, amb les cames generalment creuades, en posició de lotus. Una branca de la literatura vèdica, els Ioga Sutres de Patanjali, descriu aquesta primera etapa com “salts”, una segona etapa com “mantenir-se a l’aire” una curta estona, i una tercera etapa, que implica un domini complet del vol. L’experiència subjectiva de fins i tot la primera etapa es descriu comunament no només en termes de pau interior, sinó també de llibertat, lleugeresa i gran felicitat, i sovint com un “bombolleig de benaurança”.

En la ciència vèdica de la consciència s’explica que el Vol Iòguic  desenvolupa la facultat de l’individu d’actuar des del camp unificat de totes les lleis de la naturalesa. La coordinació ment-cos desplegada pel Vol Iòguic mostra una gran correlació entre la consciència (el camp unificat) i la seva expressió: la fisiologia. Atès que una major coherència del funcionament de les ones cerebrals és una indicació de l’estat de consciència transcendental, resulta més significatiu encara que els estudis electroencefalogràfics (EEG) mostrin que durant el Vol Iòguic, en el moment precís en què el cos s’aixeca, la coherència en l’activitat de les ones cerebrals assoleix el seu punt màxim. 

La investigació científica també indica que la pràctica en grup del Vol Iòguic és el programa més eficient per generar una àmplia influència de pau per a tota la societat. L’augment de coherència de l’activitat de les ones cerebrals de l’individu es reflecteix en un augment de coherència en el comportament social, mesurat per una reducció dels delictes, del terrorisme i de la guerra. Aquests resultats, fàcilment reproduïbles, han estat validats àmpliament per una investigació científica rigorosa, controlada por acadèmics.

Per anar al resum següent cliqueu aquí:

Resum Següent

 
     
Tornar a Dalt