Permanent Peace
Visió Global Proves Científiques La Teoria Altres Beneficis La Tecnologia D'on Procedeix? El Pla Què Puc Fer?
Portada Preguntes més freqüents Notícies Qui som Contacteu-nos Contribuiu A La Pau
 

Les lleis de la naturalesa
i la voluntat de Déu

Segons la ciència vèdica de la consciència, tal com ha estat formulada per Maharishi Mahesh Yogi, la consciència transcendental uneix la ment conscient amb la intel·ligència il·limitada del camp unificat de la llei natural. Aquesta afirmació pot entendre’s de dues maneres.

En primer lloc, la intel·ligència de la naturalesa, tal i com es manifesta en les lleis naturals, pot ser considerada com una realitat purament científica. La força és igual a la massa multiplicada per l’acceleració (f=ma), l’energia és igual a la massa multiplicada per la velocitat de la llum al quadrat (e=mc2). Aquestes lleis de la naturalesa són expressions invariables i ordenades de la intel·ligència subjacent de la naturalesa. Fins i tot al nivell del sentit comú –admiració, per exemple, de la bellesa de la simetria interna dels flocs de neu- és obvi que existeix ordre i intel·ligència en la naturalesa.

Així, si la ment individual humana s’alinea amb totes les lleis de la naturalesa a la seva font –en el camp unificat- la ment guanya el suport de la llei natural. Cada pensament i acció gaudeixen aleshores del suport de la intel·ligència infinita desplegada a través de l’univers.

Els mateixos punts, tanmateix, poden també interpretar-se des del la perspectiva religiosa o espiritual. Des d’aquest punt de vista, les lleis de la naturalesa –les expressions ordenades de la intel·ligència que governen el cosmos- són senzillament una forma científica de parlar de la voluntat de Déu. Així, si la ment individual s’alinea amb totes les lleis de la naturalesa a la seva font, la ment se sintonitza amb la voluntat de Déu.

L’opció entre la interpretació científica o espiritual és personal. La visió científica no invalida la comprensió espiritual, i viceversa.

Per anar al resum següent cliqueu aquí:

Resum Següent

Per continuar amb més detalls sobre aquest tema,
cliqueu aquí:

Més Detalls

 
     
Tornar a Dalt