Permanent Peace
Visió Global Proves Científiques La Teoria Altres Beneficis La Tecnologia D'on Procedeix? El Pla Què Puc Fer?
Portada Preguntes més freqüents Notícies Qui som Contacteu-nos Contribuiu A La Pau
 

Qui som

Aquesta pàgina web ha estat produida per la Fundació
País Global Maharishi de la Pau Mundial, pel Govern de Pau de Catalunya i pel Govern de Pau d’Espanya
, inspirada en la pàgina www.permanentpeace.org, del Dr. John Hagelin i del Govern de Pau d’Estats Units.

Fundació País Global Maharishi de la Pau Mundial
La Fundació País Global Maharishi de la Pau Mundial és reconeguda oficialment com “organització d’interès general i sense ànim de lucre” pel Ministeri d’Assumptes Socials del Govern espanyol. És inscrita al Registre de Fundacions de l’Estat espanyol amb el núm. 28-1129 i el CIF G82405911 i és d’ambit nacional.

Segons estipulen els seus estatuts, aquesta fundació “té com a finalitat essencial afavorir el desenvolupament del ple potencial humà a nivell individual i social, per mitjà de la transmissió de coneixements i de l’aplicació de tecnologies que permeten crear una vida en harmonia amb totes les lleis de la naturalesa”.

La Fundació País Global Maharishi de la Pau Mundial ofereix i promou a Catalunya i a les terres de parla catalana els profunds principis científics i les poderoses tecnologies de la Ciència Vèdica de Maharishi, per crear-hi salut perfecta, prosperitat i pau per a l’individu i la societat. Per a la realització d’aquesta finalitat, una de les seves activitats principals és la creació de grups estables d’experts en la dinàmica de la consciència: de voladors iòguics.

Govern de Pau
El Govern de Pau és un Govern complementari, que ofereix a cada nació una administració exempta de problemes i orientada a prevenir. Aquest Govern complementari, creat en primer lloc als EUA pel famós físic quàntic Dr. John Hagelin, s’ha constituït posteriorment a 108 països arreu del món, entre ells Catalunya i Espanya.

A Catalunya, el Govern de Pau es troba actualment en fase de constitució.

A Espanya el Govern de Pau és presidit pel Sr. Pedro Jiménez Miguel, professor de Filosofia i expert nacional en la Ciència i les Tecnologies Vèdiques de la Consciència.

Els Governs de Pau  no usurpen les responsabilitats dels Governs actuals -ocupats principalment en la gestió de crisis-, sinó que promouen uns principis científics profunds i uns programes pràctics eficients per prevenir problemes, tal com ho ha demostrat un important corpus de recerca científica. Aquests programes inclouen grups d’experts en crear pau, capaços de prevenir els delictes, el terrorisme i els conflictes armats, tot promovent la invencibilitat de la nació i una pau mundial permanent.

Científics, educadors, metges i altres experts, que han manifestat tots ells un fort compromís amb el bé comú i que posseeixen el coneixement profund i la competència pràctica necessaris per conduir la societat en una direcció evolutiva i pacífica, formen el Gabinet del Govern de Pau d’Espanya, així com el dels països llatinoamericans i dels 108 països esmentats. Ells promouen els profunds principis científics de l’Administració, que crearan un nou paradigma de govern, basat en el camp unificat de la intel·ligència de la naturalesa.

En paraules del Dr. Hagelin, fundador del Govern de Pau dels Estats Units: “En aquests moments crítics, el món necessita un nou liderat de coneixement i d’il·luminació. No podem restar passius contemplant el declivi de la nostra societat, l’erosió perillosa de la seguretat nacional i internacional, el fracàs de l’educació, el col·lapse del sistema sanitari, del medi ambient, i d’altres problemes. Les persones que posseeixen el coneixement poderós dels principis més profunds de govern de la naturalesa, que saben com prevenir realment els problemes, que són expertes en el camp de la pau, han de mobilitzar-se avui i complir amb la seva responsabilitat de liderat”.

Dr. John Hagelin
El doctor John Hagelin, fundador del Govern de Pau als EUA i inspirador dels Governs de Pau a tot el món, és una autoritat mundial en física quàntica, educador i expert en ordre públic. També va ser candidat del Partit de la Llei Natural per a les eleccions presidencials de l’any 2000.

El Dr. Hagelin ha dut a terme una investigació pionera al CERN (Centre Europeu de Recerca Nuclear -Física de Partícules-) i al SLAC (Centre de l’Accelerador Linear de Stanford). És responsable del desenvolupament d’una teoria completa de camp unificat, basada en la supercorda. Els seus articles sobre la unificació electrodèbil, gran unificació, supersimetria i cosmologia inclouen algunes de les referències més citades en l’àmbit de les ciències físiques. Els seus treballs han estat publicats per les millors  revistes científiques del món, incloent The Physical Review, Physical Review Letters, Physical Letter i Nuclear Physics.

En qualitat de director de l’Institute of Science, Technology and Public Policy (Institut de Ciència, Tecnologia i Política Pública), que agrupa un equip d’experts avançats en Administració Pública, el Dr. Hagelin ha encapçalat un projecte internacional per identificar, verificar científicament i promoure solucions de baix cost per resoldre els problemes socials més crítics en matèria de seguretat, sanitat, educació, economia, biotecnologia, energia i medi ambient. Ha treballat en relació estreta amb el Congrés dels Estats Units per aplicar aquestes solucions, orientades a la prevenció.

A més el Dr. Hagelin ha dedicat una bona part d’aquest últim quart de segle a dirigir una recerca científica sobre els fonaments de la consciència humana. En la seva obra Manual for a Perfect Government, mostra com, per mitjà de programes educatius que desenvolupen la consciència humana, i fent ús de programes i polítiques que utilitzen eficaçment les lleis de la naturalesa es poden resoldre els problemes socials aguts i augmentar l’eficiència governamental.

En reconeixement dels seus assoliments, es va atorgar al Dr. Hagelin el prestigiós premi Kilby Award, que honora les persones que han efectuat “grans contribucions a la societat mitjançant la seva recerca aplicada en els camps de la ciència i la tecnologia”. Aquest guardó va reconèixer el Dr. Hagelin com “un científic en la tradició d’Einstein, Jeans, Bohr i Eddington”.

El Dr. Hagelin es va doctorar en Física a la Universitat de Harvard. Actualment és director de l’Institute of Science, Technology and Public Policy (Institut de Ciència, Tecnologia i Política Pública).
 
     
Tornar a Dalt