Permanent Peace
Visió Global Proves Científiques La Teoria Altres Beneficis La Tecnologia D'on Procedeix? El Pla Què Puc Fer?
Portada Preguntes més freqüents Notícies Qui som Contacteu-nos Contribuiu A La Pau

NIVELL 1

Resum

NIVELL 2: Detalls

Contribuïu a la pau
 

RESUM
Què puc fer?

Invitem tota la gent de bona voluntat, totes les persones amants de la pau, tothom que desitgi ajudar a protegir el seu país contra el terrorisme i posar un punt final a la guerra a llegir aquesta pàgina web en detall i contribuir tan generosament com li sigui possible a la creació d’una pau permanent.

Tots nosaltres, per descomptat, hem de prendre la nostra pròpia decisió sobre quin projecte mereix més el nostre suport. Els que hem col·laborat en la creació d’aquesta pàgina web només podem aportar la nostra pròpia opinió: en un món destrossat pel terrorisme, en un món que s’està dirigint cap a una guerra entre civilitzacions, el més sensat i moralment responsable sembla ser donar suport a l’únic programa per crear pau que ha estat comprovat en profunditat per la ciència moderna.

Hi ha quatre maneres de contribuir:

1. Donatiu per protegir Catalunya i Espanya: ajuda en la creació dels Palaus de Pau i del grup de 8.000 experts en crear pau a Catalunya i Espanya. MÉS >
 
2. Donatiu al fons dotal (Endowment Fund) per al grup de 40.000 a l’Índia: ajuda en la creació d’una influència global per evitar el terrorisme de naturalesa global. MÉS >
 
3. Fer córrer la veu: enviar a la gent de la vostra llista d’e-mail un enllaç a aquesta pàgina web. Per enviar a la vostra llista d’e-mail amb un clic i un missatge (opcional), cliqueu aquí.
 
4.

Unir-se a un grup creador de pau: aprendre Meditació Transcendental i el programa de Sidhis-MT, i després unir-se a un grup per crear pau.

FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ AL GRUP RESIDENCIAL CREADOR DE PAU PER CATALUNYA

 

Per continuar amb més detalls sobre aquest tema,
cliqueu aquí:

Més Detalls

 
     
Tornar a Dalt