Permanent Peace
Visió Global Proves Científiques La Teoria Altres Beneficis La Tecnologia D'on Procedeix? El Pla Què Puc Fer?
Portada Preguntes més freqüents Notícies Qui som Contacteu-nos Contribuiu A La Pau
 

Salvaguardar Catalunya i Espanya

El primer objectiu per a Catalunya i Espanya és la creació d’un grup de 8.000 experts en crear pau per augmentar ràpidament l’harmonia i la coherència social en la nació. Aquesta coherència incrementada proporcionará una protecció científicament verificada contra el terrorisme i produirá una ona de progrés que es veurà reflectida en la millora dels índexs sociològics positius i en la disminució de tots els indexs sociològics negatius, ja constatats en altres casos.

El gran avantatge d’aquest pla és que permet fer un salt qualitatiu important per reduir la tensió social immeditament a la consciència col·lectiva del país, i amb aixó, al terrorisme i als conflictes, amb un cost total que és una fracció minúscula dels despeses actuals de l’estat en el capítul de seguretat.

Per això, i atès que el primer beneficiari de l’efecte creador de pau generat pel grup de meditació serà la societat en conjunt, invitem el Govern a assumir les seves responsabilitats i destinar una part insignificant dels seus importants recursos a l’establiment d’un grup creador de pau. El cost de l’aplicació d’aquest enfocament de manera permanent és inferior al 7% del pressupost de la Generalitat de Catalunya i de l’Estat espanyol per a un sol any, el 2004, en les partides de Seguretat Ciutadana (i de Defensa a l’Estat espanyol). Un fons dotal* de 800 milions d’euros serà suficient per mantenir el grup de pau de manera perpètua a Catalunya i Espanya. En aquest cas, els experts en crear pau poden ser membres de les forces de l’ordre, de les forces armades, d’institucions educatives, de cossos de seguretat i/o d’altres grups. Els seus efectes -que la universitat pública haurà de mesurar rigorosament- esdevindran evidents a partir del primer mes d’operativitat del(s) grup(s), després d’una fase de 6 mesos d’instrucció i d’entrenament. 

* aquest fons dotal de 800 milions d’euros només permetrà que s’utilitzin els interessos que generi per al manteniment del grup de pau. El seu principal no es podrà tocar; d’aquesta manera se’n garanteix la continuïtat.

CLIQUEU AQUÍ PER AUGMENTAR
 
Models de construcció i costos mínims:
El grup de 8.000 serà subdividit en 16 grups de 500 creadors de pau. Per cada grup de 500, es construiran 12 complexes residencials. Cada complex allotjarà aproximadament 44 experts creadors de pau i un professor. Vegeu gràfic i detalls.

Els 12 edificis combinen aules, sales de meditació i menjadors. Estaran construïts d’acord als principis de Sthapatya Veda, la ciència vèdica de la construcció en perfecta armonia amb la Llei Natural, i permetrà una construcció saludable, ràpida i de baix cost.

Cost del projecte per participant
El cost total per cada expert en crear pau serà de 700 euros al mes. Aquest cost es divideix de la manera següent:

• 350 euros al mes para a pagament del campus (5 primers anys)

Aquest import inclou el terreny per al campus, les instal·lacions per a la pràctica col·lectiva de la Meditació Transcendental i el programa de Sidhis-MT, incloent el vol iòguic (cliqueu aquí per a més informació), així com l’allotjament per a estudiants i professores, menjadors, cuina central, carrers, voreres, sistemes asèptics, línies elèctriques, sistema d’energia i d’altres elements necessàris.

La xifra de 350 euros al mes es basa en un finançament del 100% durant 5 anys al 4,5% d’interès. Amb aquestes condicions, en 5 anys el campus estarà totalment pagat!.

• 350 euros al mes en concepte de despeses de manteniment per cada expert en crear pau

Aquestes despeses inclouen alimentació, utensilis, educació, transport, personal, servei de neteja i manteniment, roba, assegurança per malaltia, despeses personals i una petita remuneració.

Doneu suport al Grup Creador de Pau!
Les famílies poden patrocinar un o més experts en crear pau, i tenir la satisfacció de saber que aquest(s) patrocinat(s) tenen l’educació, entrenament i habilitat necessaris per incrementar la pau de la manera més ràpida possible. Les famílies o individus que no puguin donar un suport complet al cost mensual d’un expert en crear pau poden organitzar aquest suport assumint la responsabilitat de recollir cada mes els 350 euros en un cercle d’amic i/o familiars. Una altra alternativa consisteix en contribuir a aquest projecte amb un donatiu mensual o esporàdic menor. Fins i tot amb un sol grup de 8.000 experts en crear pau s’aconseguirà una marcada influència de pau i de protecció contra el terrorisme. CONTRIBUÏU AQUÍ >

Per anar al resum següent cliqueu aquí:

Resum Següent

Per continuar amb més detalls sobre aquest tema,
cliqueu aquí:

Més Detalls

 
     
Tornar a Dalt