Permanent Peace
Visió Global Proves Científiques La Teoria Altres Beneficis La Tecnologia D'on Procedeix? El Pla Què Puc Fer?
Portada Preguntes més freqüents Notícies Qui som Contacteu-nos Contribuiu A La Pau
 

Efecte sobre la pau mundial

La investigació mencionada fins ara va comprovar que grups esporàdics creadors de pau redueixen la delinqüència, la guerra i el terrorisme, i que grans grups (7000-8000) redueixen de manera mesurable el terrorisme i el conflicte a nivell mundial. En tots els casos, malauradament, quan els grups han hagut de dissoldre’s, els nivells de violència han augmentat novament.

La pregunta que sorgeix naturalment és: Què passaria si un grup de 8.000 experts en crear pau es mantingués de manera permanent? Idealment, un grup així no només reduiria les lluites ràpidament, sinó que, a llarg termini, eliminaria completament tots els conflictes majors.

Aquesta possibilitat també ha estat experimentada. Durant tres anys (1988-1990), en una localitat de la perifèria de Nova Delhi (Índia), un únic filantrop va patrocinar un grup de 8.000 experts en la tècnica de Meditació Transcendental (MT) i el programa avançat de Sidhis-MT, incloent el vol iòguic. Durant aquests tres anys, els conflictes més importants del món es van resoldre pacíficament. En primer lloc va finalitzar la guerra de set anys entre Iran i Iraq, que havia provocat milions de morts. Després, al cap de cinc anys va cessar la brutal invasió d’Afganistan per part de la Unió Soviètica. Més encoratjador encara: el 1989 va caure el Mur de Berlín, la Unió Soviètica es va dissoldre i 40 anys de guerra freda que amenaçaven perillosament amb una guerra nuclear a nivell mundial senzillament es va diluir. Tots aquests efectes havien estat predits i anunciats a la premsa el juny de 1986, com a resultat del grup de 8.000.

Des del punt de vista de Maharishi Mahesh Yogi, aquells esdeveniments van ser una mostra del que la vida pot arribar a ser quan el món és impregnat per una influència de pau. Basat en la investigació i l’experiència, l’objectiu de Maharishi és reunir grans grups creadors de pau de manera permanent, per crear una influència indomable d’harmonia i coherència, que purifiqui la consciència col·lectiva arreu del món i creï un estat de pau mundial permanent (cliqueu aquí per veure el pla).

Per anar al resum següent cliqueu aquí:

Resum Següent

Per continuar amb més detalls sobre aquest tema,
cliqueu aquí:

Més Detalls

 
     
Des d’un únic indret podem crear aquest bella influència d’harmonia i coherència que s’irradia arreu del món. Des d’un únic lloc podem crear invencibilitat per a cada nació.
Maharishi Mahesh Yogi, fundador del programa de Meditació Transcendental
Tornar a Dalt